Caption aligned here

Blog Full Right Sidebar With Frame

ශ්‍රී ජයවර්ධනපුර විශ්වවිද්‍යාලයේ නවෝත්පාදන, නව්‍යකරණ සහ ව්‍යපාර නිර්මාණ කවුන්සිලය මඟින් ප්‍රදර්ශකයන් හට සම්මාන 260ක් පිරිනමන ලදී.  නව නිපැයුම් හා නවෝත්පාදන තරඟය 2018 වසරේදී අරඹන ලදී. නව නිපැයුම් හා නවෝත්පාදන ප්‍රදර්ශනය 2019 අප්‍රේල් මස 2,3 වන දිනවලදී බණ්ඩාරනායක අනුස්මරණ ජාත්‍යන්තර සම්මන්ත්‍රණ ශාලාවේදී පැවැත්විණ.    
Read More
The Innovation Invention and Venture Creation Council (IIVCC), University of Sri Jayewardenepura (Sri Lanka) awarded more than 260 participants at Innovate SL Award ceremony at Waters Edge, Colombo. The Invention and Innovation Competition started in 2018 with the aim of providing an interdisciplinary platform for renowned intellectual key profiles, emerging innovators and Industry Professionals to work on Research project that yield industry related innovation. The Innovate Sri Lanka Exhibition was held at...
Read More
ශ්‍රී ජයවර්ධනපුර විශ්වවිද්‍යාලයේ  The University Business Linkage Cell මගින් ප්‍රථම වරට සංවිධානය කරන ලද ආහාර විද්‍යා හා තාක්ෂණය පිළිබඳ කර්මාන්ත සංසදය 2019 මැයි මස 24 වන දින බත්තරමුල්ල වෝටර්ස් එජ්හිදී පැවැත්විණ. මෙම අවස්ථාවට කීර්තිමත් සමාගම් නියෝජිතයින්, කථිකාචාර්යවරුන්, පර්යේෂකයින් සහ උපාධි අපේක්ෂකයින් සහභාගී විය. තවද ව්‍යවහාරික විද්‍යා පීඨ පීඨාධිපති මහාචාර්ය ලලීන් කරුණානායක මහතාද, UBL cellහි අධ්‍යක්ෂ ආචාර්ය ප්‍රියාන් පෙරේරා මහතාද මෙම අවස්ථාවට සහභාගී විය.  
Read More
The University Business Linkage Cell of the University of Sri Jayewardenepura took initiative in organizing the first-ever Industry Forum on Food Science and Technology with the objective of introducing innovative research products and technologies of the university to the food industry. The forum was held on the 24th of May at Water’s Edge, Battaramulla with the presence of representatives from many distinguished companies, lecturers, researchers, and undergraduates. The occasion was...
Read More
1 248 249 250 251 252 690